در حال بارگذاری لوگو
میکروسمنت چیست؟

میکروسمنت چیست؟

  • میکروسمنت Microcement یک پوشش تزئینی متشکل از سیمان، رزین های پایه آب، مواد افزودنی و رنگدانه های معدنی است که به دلیل چسبندگی زیاد می تواند بر روی بسیاری از سطوح عمودی و افقی اعمال شود. این مصالح ساختمانی متمایز است زیرا مستقیماً روی موادی چون: کاشی دیوار، گچ تخته، کاشی کف، سنگ مرمر، ترازو یا گچ و بسیاری دیگر اعمال می شود. بدون هیچ کار سختی و با ضخامت تنها 3 میلی متر، بازسازی سریع فضا حاصل می شود.

    میکروسمنت به عنوان میکرو اسکرید یا میکرو بتن شناخته می شود. Microcement یک پوشش مبتنی بر سیمان اصلاح شده پلیمری است که می تواند به صورت نازک روی دیوارها، پله ها و کف در محیط های خانگی و تجاری اعمال شود. در نتیجه قدرت اتصال قوی، میکروسمنت را می توان تقریباً روی هر سطحی از جمله چوب و کاشی و سطوح کف بتنی موجود اعمال کرد.

    میکروسمنت

    میکروسمنت

    روکشی پیشرفته، بدون اتصال و مناسب برای فضاهای بیرونی و داخلی. روکشی پیوسته که می تواند روی کف، دیوار، پله، سقف و حتی استخر اجرا شود. تطبیق پذیری آن منجر به حضور روزافزون آن در نوسازی خانه های شخصی و در اماکن تجاری و سطوح بزرگ مانند مراکز ورزشی، ساختمان های صنعتی، هتل ها و رستوران ها شده است.

    تفاوت سیمان و میکروسمنت چیست؟

    تفاوت سیمان و میکروسمنت چیست؟

    سیستم میکروسمنت دارای ضخامت کلی 3 میلی متر است. این خاصیت Microcement توانایی آن را برای چسبیدن به سطوح منحنی و صاف افزایش می دهد. در حالی که کمترین ضخامت سیمان جلا داده شده 6 سانتی متر است. این تفاوت ضخامت سبب کارایی متفاوت این دو ماده می باشد.

    آیا میکروسمنت ضد آب است؟

    آیا میکروسمنت ضد آب است؟

    میکروسمنت ضد آب و بادوام است، اما برای دستیابی کامل به خواص ضدآب بودن آن باید به درستی نصب و اجرا شود. میکروسمنت در چندین لایه با افزودن یک درزگیر استفاده می شود تا کاملا ضد آب و آب بندی شود.

    مزایای Microcement

    • ایجاد پوششی پیوسته بدون هیچ نوع اتصالی
    • چسبندگی قابل توجهی دارد و می تواند به سطوح مختلف پایه بچسبد.
    • این کفپوش با ضخامت بسیار کم و سبک عرضه می گردد.
    • مقرون به صرفه
    • مقاومت مکانیکی بالا و می تواند تغییرات سایشی ناشی از ترافیک و آب و هوا را تحمل کند.
    • ضدآب
    • پوشش براق را می توان با تعمیر و نگهداری ساده حفظ کرد

    ویژگی های کلیدی میکروسمنت

    ویژگی های کلیدی میکروسمنت

    1. قابل اجرا بر روی سطوح کف و دیوار جدید و موجود
    2. استحکام زیاد و بسیار مقاوم در برابر سایش
    3. تنوع در رنگ برای تکمیل زیبایی شناسی پروژه شما
    4. بسیار مقاوم در برابر ترک و انعطاف پذیر برای استفاده در گرمایش

    کاربرد Microcement

    طراحی و اجرای Microcement

    لایه های نازک Microcement توسط ماله مناسب برای کف، دیوار، میز کار، مبلمان اعمال می شود. میکروسمنت با وجود تطبیق پذیری و چسبیدن به هر پایه کفپوش، بیشتر در محیط های خانگی و تجاری استفاده می شود. همچنین نه تنها برای پوشش کف بلکه دیوارها، پله ها، نماها و … نیز کاربرد دارد. در حال حاضر استفاده از آن برای اهداف معماری و زیبایی شناسی برای محیط های داخلی پرطرفدار می باشد. Microcement مقرون به صرفه است، این امر آن را به یک رقیب قوی برای کف صیقلی بتنی تبدیل می کند. اما این صلاحیت فقط در زمینه ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری رخ می دهد. وقتی صحبت از بخش صنعتی ساختمان‌های صنعتی، کارخانه‌ها و غیره می‌شود، بتن صیقلی پوشش مناسبی برای این کف‌ها است.

    آیا میکروسمنت ترک می خورد؟

    آیا میکروسمنت ترک می خورد؟

    بر خلاف سایر پوشش ها، میکروسمنت به عنوان یک ماده بسیار بادوام که ترک نمی خورد. خواص آن با گذشت زمان از بین نمی رود، اما همچنان پوششی است که در برابر تردد، ضربه، خط و خش و نور خورشید و بسیاری موارد دیگر بسیار مقاوم است.

    کاربرد میکروسمنت

    کاربرد میکروسمنت

    میکروسمنت برای کاربردهای متعددی، اعم از مسکونی و تجاری استفاده میشود. برای مواردی مانند سطوح آشپزخانه و قفسه ها استفاده شده است زیرا یک روکش بدون درز، بادوام و امروزی را ارائه می دهد. بادوام است و به راحتی روی سطوح داخلی و خارجی اعمال می شود.

    محلول های تزئینی میکروسیمان بی نهایت است. به همین دلیل کاربردهای آن بسیار متنوع است. از پله های میکروسیمانی یا استخرهای شنا میکروسمنت گرفته تا مبلمانی که با میکروسیمان پوشانده شده اند. اگرچه کاربرد بی نظیر میکروسیمان در کف و دیوار آشپزخانه، حمام و فضاهای بیرونی مانند تراس است.

    اجرای میکروسمنت در آشپزخانه

    اجرای میکروسمنت در آشپزخانه

    طراحی و اجرای میکروسمنت در آشپزخانه بدون توجه به سطحی که روی آن استفاده می شود مزایای بی شماری دارد. به خصوص به این دلیل که امکان بازسازی سریع آشپزخانه را بدون توقف و قابل سکونت فراهم می کند، زیرا نیازی به انجام کارهای ساختمانی نیست و در نتیجه از تولید قلوه سنگ و کثیفی جلوگیری می شود.

    اجرای میکروسمنت در آشپزخانه

    از مزایای اجرای مکروسمنت برای آشپزخانه عبارت انداز

    1. اجرای Microcement در آشپزخانه نیازی به کار ساختمانی ندارد
    2. تنوع رنگ برای آشپزخانه ها با Microcement متنوع است
    3. آشپزخانه های دارای Microcement مقاومت خوبی در برابر حرارت و محصولات شیمیایی دارند
    4. آشپزخانه های دارای میکروسمنت می توانند ضد آب باشند
    5. میکروسمنت در آشپزخانه ها می تواند ضد لغزش باشد

    امتیاز شما به این مقاله

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    نوشته های مرتبط

    کلمات کلیدی را وارد نمایید